Autobedrijf-Stipdonk-MBSG mbsg-header-2 mbsg-header-1

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

 

servicewagen Stipdonk Katwijk

Welkom bij Autobedrijf Stipdonk

Welkom op de website van Autobedrijf-Autoschade Stipdonk te Katwijk. Een vakkundig bedrijf, dat thuis is in reparatie, onderhoud en schade herstel van alle merken, maar vooral gespecialiseerd in dieseltechniek en het merk Mercedes Benz.

Hiervoor hebben wij dan ook de meest voorkomende onderdelen op voorraad en altijd van originele kwaliteit. Ook beschikken we over originele uitleesapparatuur en kunnen we alles wat de dealer ook kan, bijvoorbeeld sleutels inleren en programmeren. Ons bedrijf beschikt over een eigen schadeafdeling en spuiterij, zodat wij u ook bij schade u van dienst kunnen zijn.

Wij werken met een groot assortiment speciaal gereedschappen en met de inpandige schade herstel afdeling en onze motorrevisie geschiedenis gaan wij net een stapje verder dan andere reparatie bedrijven en kunt U voor al uw autoproblemen bij ons terecht.

Persoonlijk contact

Ons bedrijf, klein, persoonlijk, rekent , duidelijk gespecificeerd op uw rekening. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de gewerkte tijd aan uw auto. U zult zien dat onze werkplaats ook erg transparant is zodat u alles kan zien wat er aan uw auto gebeurd.

Als bijkomend voordeel is er een persoonlijk contact met degene die aan uw auto werkt waardoor de lijnen kort blijven en er geen misverstanden ontstaan. Ieder kent elkaar goed waardoor een wederzijds vertrouwen ontstaat wat wij als een van de belangrijkste voorwaarden zien om een goede en langdurige relatie op te bouwen.

Android en Ios applicatie

Staat uw voertuig hier ter reparatie, heeft u pech of schade en wilt u een afspraak maken?
Download gratis onze Android of Ios applicatie waarmee u snel en eenvoudig veel zaken kunt afhandelen.

 • Maken van afspraken.
 • Status reparatie voertuig inzien.
 • Eerste hulp bij pech of storing onderweg.
 • Melding van schade met directe afhandeling verzekeraar of lease maatschappij.

Aangesloten

facebook breed

 

 

ONZE SPECIALITEITEN:

» Diesel specialist
» Reparatie en Schadeherstel
» Eigen spuiterij
» Computer uitlezen
» Uitlijnen en Balanceren
» Airco en bandenservice
» Sleutels en sloten

Eind 2020 wordt de nieuwe Mercedes-Benz EQA verwacht, een toevoeging aan de geëlektrificeerde lijn van het merk. Vandaag toonde Das Haus nieuwe beelden zien van het ingepakte testexemplaar.

rfny0gqbd65m 800

 

Na de Mercedes-Benz EQC en de EQV komt nu binnen afzienbare tijd de EQA op de markt. De nieuwe EQA wordt, in tegenstelling tot het EQA Concept die Mercedes-Benz in 2017 in Frankfurt liet zien, géén elektrische hatchback, maar een elektrische cross-over. Het model is een elektrische variant op de 2e generatie GLA’s. Mercedes heeft al bevestigd dat de onthulling dit jaar nog plaats vindt, echter niet in Genève zoals verwacht werd.

vbjya1ib30v4 800

Om de te over bruggen periode wat in te korten teast Mercedes ons met een aantal afbeeldingen van de gecamoufleerde EQA.
Verdere technische informatie heeft Mercedes-Benz nog niet prijs gegeven, maar er wordt verwacht dat de actieradius rond de 400 kilometer zal liggen. Wat Mercedes-Benz wel bevestigt is dat volgende week tijdens de autosalon van Genève nieuwe plug-in hybride versies van bestaande modellen gepresenteerd worden.  Onder andere de E-klasse, de GLA, GLB en de CLA zullen naar alle waarschijnlijkheid als Plug-In-Hybride variant gepresenteerd worden. Deze hybrides zullen voorzien worden van dezelfde krachtbron als de A- en B-Klasse.

 • 1.3 + 102PK Elektromotor
 • Totaalvermogen: 221PK met 450Nm koppel
 • Accupakket: 15,6 kWh
 • Elektrische kilometers: 70

Het doel van Mercedes-Benz is om eind 2022 minimaal 10 elektrische modellen in haar EQ-Portfolio te hebben. De nieuwe EQA wordt geproduceerd in Hambach (Frankrijk), een productielijn waarin Daimler onlangs € 500 miljoen in stopte om de boel klaar te stomen voor de komst van dit kleinere EQ-model.

Daimler is momenteel bezig met het bouwen van de elektrische Smart Fortwo en Forfour.

7d3yazfb0muy 800

© Mercedes-Benz

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar- aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

 

servicewagen

NIEUWS

 • Kom langs voor uw APK!

  APK keuring voor een goede prijs! Door de APK Keuring uit te laten voeren bij een TOP Merkspecialist in Mercedes-Benz bent u zeker van de kwaliteit

  ...

Autobedrijf Stipdonk

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Valkenburgseweg 66
2223 KE Katwijk

Tel: 071-4077740
info@autobedrijfstipdonk.nl

stipdonk-map.PNG

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

MBSG: Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Lees meer

Waarom MBSG?

 • Nieuwe en gebruikte auto's

 • Officiële uitleesapparatuur

 • MBSG-garantie

 • MBSG-mobiliteitsgarantie

 • Verzekeringen & schadeherstel

 • Leasing & financiering