Autobedrijf-Stipdonk-MBSG mbsg-header-2 mbsg-header-1

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

 

Video bandenwissel 1

 

 

 

Onze werkplaats blijft open! Onze monteurs zorgen er voor dat uw auto in perfecte conditie blijft. Of het nu APK, onderhoud of reparatie is, wij zijn online, telefonisch en per mail bereikbaar om uw afspraak in te plannen. Alle reeds geplande afspraken in onze werkplaats kunnen doorgang vinden.

Helaas kunt u onze showroom niet bezoeken. Onze online showroom is altijd voor u open! Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op!

 

servicewagen Stipdonk Katwijk

Welkom bij Autobedrijf Stipdonk

Welkom op de website van Autobedrijf-Autoschade Stipdonk te Katwijk. Een vakkundig bedrijf, dat thuis is in reparatie, onderhoud en schade herstel van alle merken, maar vooral gespecialiseerd in dieseltechniek en het merk Mercedes Benz.

Hiervoor hebben wij dan ook de meest voorkomende onderdelen op voorraad en altijd van originele kwaliteit. Ook beschikken we over originele uitleesapparatuur en kunnen we alles wat de dealer ook kan, bijvoorbeeld sleutels inleren en programmeren. Ons bedrijf beschikt over een eigen schadeafdeling en spuiterij, zodat wij u ook bij schade u van dienst kunnen zijn.

Wij werken met een groot assortiment speciaal gereedschappen en met de inpandige schade herstel afdeling en onze motorrevisie geschiedenis gaan wij net een stapje verder dan andere reparatie bedrijven en kunt U voor al uw autoproblemen bij ons terecht.

Persoonlijk contact

Ons bedrijf, klein, persoonlijk, rekent , duidelijk gespecificeerd op uw rekening. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de gewerkte tijd aan uw auto. U zult zien dat onze werkplaats ook erg transparant is zodat u alles kan zien wat er aan uw auto gebeurd.

Als bijkomend voordeel is er een persoonlijk contact met degene die aan uw auto werkt waardoor de lijnen kort blijven en er geen misverstanden ontstaan. Ieder kent elkaar goed waardoor een wederzijds vertrouwen ontstaat wat wij als een van de belangrijkste voorwaarden zien om een goede en langdurige relatie op te bouwen.

Android en Ios applicatie

Staat uw voertuig hier ter reparatie, heeft u pech of schade en wilt u een afspraak maken?
Download gratis onze Android of Ios applicatie waarmee u snel en eenvoudig veel zaken kunt afhandelen.

 • Maken van afspraken.
 • Status reparatie voertuig inzien.
 • Eerste hulp bij pech of storing onderweg.
 • Melding van schade met directe afhandeling verzekeraar of lease maatschappij.

ACTUEEL

Aangesloten

facebook breed

 

 

ONZE SPECIALITEITEN:

» Diesel specialist
» Reparatie en Schadeherstel
» Eigen spuiterij
» Computer uitlezen
» Uitlijnen en Balanceren
» Airco en bandenservice
» Sleutels en sloten

Kosten auto onderhoud

Voor autobezitters zijn de kosten van het rijden door steeds hogere brandstofprijzen en allerlei belastingen steeds duurder geworden. De onderhoudskosten zijn hierop helaas geen uitzondering. 

Bij grotere bedrijven (en zeker bij de dealerbedrijven) is een werkplaatstarief van €102,00 en hoger al heel normaal tegenwoordig. Vaak handig verpakt in zogenaamde standaardprijzen voor bepaalde uitgevoerde werkzaamheden waardoor het voor klanten ondoorzichtig is hoeveel er nu daadwerkelijk betaald wordt per gewerkt uur. Op onze website vermelden we duidelijk ons tarieven overzicht zodat u exact weet wat wij rekenen.

Maak een afspraak

Vakkennis en Reparatie moderne auto

Waarom wij goedkoper kunnen repareren merkt u al bij binnenkomst in ons bedrijf: geen kantoormedewerkers, magazijnmedewerkers of directeuren die niets aan uw auto doen maar wel betaald moeten worden. Iedereen begrijpt dat elke monteur een gedeelte hiervan moet verdienen waardoor het uurloon stijgt. 

Kortom er is dus een forse besparing mogelijk. Ons bedrijf, klein, persoonlijk, kan u een behoorlijke besparing opleveren omdat onze tarieven beduidend lager liggen dan bij de concurrenten. En door transparantie is alles ook duidelijk gespecificeerd op uw rekening. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de gewerkte tijd aan uw auto. 

Voor Mercedes Benz hebben wij originele uitleesapparatuur met alle mogelijkheden die een dealer ook heeft. En dankzij onze moderne BOSCH en SNAP-ON uitleesapparatuur zijn wij in staat elke moderne auto te kunnen uitlezen en repareren.  

 

Ook als u nog garantie heeft bij de dealer blijft deze gewoon behouden omdat we met originele apparatuur en onderdelen werken. Mocht u een klacht hebben die gewoon voor garantie bij de dealer kan worden gebracht regelen wij dit uiteraard ook voor u. Tevens beschikken wij over moderne uitlijnapparatuur wat onze dienstverlening compleet maakt wat betreft het onderhoud en reparatie van elke auto. 

Stipdonk betekent goede service met goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

 

servicewagen

NIEUWS

 • Tijd voor Winterbanden

  Winterbanden bieden extra veiligheid!

  Als de herfststormen over het land beginnen te razen en de bladeren van de bomen vallen, gaan zomerkleding en de

  ...

Autobedrijf Stipdonk

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Valkenburgseweg 66
2223 KE Katwijk

Tel: 071-4077740
info@autobedrijfstipdonk.nl

stipdonk-map.PNG

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

MBSG: Uw Mercedes-Benz Specialist

Lees meer

Waarom MBSG?

 • Nieuwe en gebruikte auto's

 • Officiële uitleesapparatuur

 • MBSG-garantie

 • MBSG-mobiliteitsgarantie

 • Verzekeringen & schadeherstel

 • Leasing & financiering